پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست باند قاچاق سوخت در نیروگاه شهید رجایی منهدم شد وزیر آموزش و پرورش: تدابیری برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در نظر گرفته شده است ظریف، عبدالعلی‌زاده و شریف زادگان عضو شورای‌عالی آمایش سرزمین شدند «حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد

سرلشکرموسوی: در طول دفاع مقدس حدود دو میلیون پرواز عمومی در کشور انجام شد

فرمانده کل ارتش گفت: در طول دفاع مقدس حدود دو میلیون پرواز عمومی در کشور انجام شد و پدافند هوایی با تکیه بر سامانه های فرماندهی کنترل یکپارچه کمترین ضریب خطا را داشت و باعث شد در دوران جنگ هیچ فرودگاهی بسته نشود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس طی سخنانی اظهار داشت: جنگ در واقع ترکیبی از ایمان، علم فناوری حماسه و خلاقیت است. علم جنگ مجموعه ای است از آگاهی های متنوع و تجربیاتی که تبدیل به دانش شده است.


وی افزود: شاید بتوان بدون علم جنگیدن را در سطح نفرات با شجاعت جبران کرد اما در صحنه های وسیع تر نقش علم و فناوری در جنگ پر رنگ تر می شود.

 

سرلشکر موسوی تصریح کرد: فرمانده معظم کل قوا به خاطر 1184 شهید دانش آموخته دانشگاه افسری امام علی (ع) پرچم فداکاری را به این دانشگاه اعطا کردند زیرا این دانشگاه در حقیقت محل فراگیری دانش و فناوری است.

 

وی عنوان کرد: بر اساس مقررات یک دانشجوی افسری پس از گذراندن دوره افسری باید یک دوره یکساله نیز بگذارند تا بتواند وارد عرصه عملیاتی شود. برای طی مراتب بالاتر نیز افسران باید دوره های دیگری را در دانشگاه های مختلف بگذارنتد این بدان معنا است که در ارتش همه کارها بر مبنای علم و فناوری است.

 

فرمانده کل ارتش گفت: اگر فناوری را مجموعه ای از ابزار و ماشین آلات تعریف کنیم، ارتش با 60 میلیارد دلار تجهیزات وارد دفاع مقدس شد. علاوه بر این علم و دانش بکارگیری و تعمیر و نگهداری این تجهیزات نیز توسط ارتش وارد دفاع مقدس شد؛ یک نظامی خوب باید با ذهن پرورش یافته خودش می تواند به یک فناوری برای احاطه بر مسائل جنگ دست پیدا کند.

 

سرلشکر موسوی اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش در همان روزهای ابتدایی جنگ با دو عملیات بزرگ توانست نقش بسزایی در توقف ماشین جنگی عراق ایفا کند و تمام محاسبات صدام را به هم بریزد. در حقیقت نیروی هوایی ما توانست ضرباتی به نیروی هوایی هایی دشمن وارد کند که آنها در طول جنگ مجبور شدند دوبار نیروی همایی خود را بازسازی کنند.

 

وی ادامه داد: نیروی های دریایی، هوایی و پدافند هوایی ذاتا تجهیزات محور هستند و از همین روی رابطه تنگاتنگی با حوزه علم و فناوری دارند.

 

موسوی تصریح کرد: در طول دفاع مقدس حدود دو میلیون پرواز عمومی در کشور انجام شد و پدافند هوایی با تکیه بر سامانه های فرماندهی کنترل یکپارچه کمترین ضریب خطا را داشت و باعث شد در دوران جنگ هیچ فرودگاهی بسته نشود که این کار بزرگ با تلفیقی از علم و فناوری به سرانجام رسید.

 

فرمانده کل ارتش در پایان تصریح کرد: اگر نیروی دریایی توانست رگ حیات اقتصادی عراق را ببندد و با اسکورت بیش از 10 هزار کشتی رگ حیات اقتصادی کشور را باز نگهدارد تنها با تکیه بر علم و فناوری و ایمان رزمندگان صورت گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر